KK Dinamo
KK Dinamo

VIDEO Dinamo u prodaju pustio ulaznice za spektakl protiv nikad skuplje momčadi šesterostrukog prvaka Europe

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 18.07.23. | 17:51

Utakmica se igra u petak 8. rujna s početkom u 19 sati.

Šesterostruki prvak Europe Panathinaikos ovih je tjedana u velikom naletu, kao na vrpci objavljuju dolaske košarkaških zvijezdi koje će biti dio jedne od najskupljih momčadi u Europi iduće sezone. Na čelu s trenerom Erginom Atamanom koji je to učinio dva puta s Efes Pilsenom, Kostas Sloukas, Luca Vildoza, Mathias Lessort, Kostas Antetokounmpo i društvo planiraju u zelenom dresu uskoro po sedmi puta pokoriti stari kontinent.

Samim time još nevjerojatnije zvuči da će jednu od pripremnih utakmica za iduću sezonu odigrati upravo u Zagrebu protiv Košarkaškog kluba Dinamo Zagreb. Dodamo li da će na tribinama biti prisutni i Bad Blue Boysi, kao i Gate 13, dvije prijateljske navijačke skupine, zajamčen nam je vrhunski spektakl kakav košarkaški Zagreb godinama nije vidio.

Utakmica se igra u petak, 8. rujna u 19h u KC Dražen Petrović, a Dinamo je danas pustio u prodaju ulaznice koje će se moći kupiti online putem CoreEvent ticket servisa po zaista povoljnim cijenama.

Cijena ulaznica jest 7 eura za žuti, crveni i zeleni sektor, dok je za plavi sektor cijena 12 eura. Također u prodaji su i VIP pass ulaznice po cijeni od 200 eura koje uključuju mjesto u VIP loži na utakmici, kao i poziv na prigodni brunch event na dan utakmice i druženje s brojnim zvijezdama Dinama i Panathinaikosa. VIP ulaznica za samu utakmicu prodaje se po cijeni od 100 eura.

Početak prodaje su inače oglasili s originalnim video uratkom.

Jedan od onih koji su bili tvorci velikog Panathinaikosa u europskim okvirima jest i Željko Pavličević. Nekadašnji europski prvak s Cibonom i splitskim Pop84 na klupu zelenih sjeo je 1991. godine i u nekoliko godina na kormilu tog kluba doveo Nikosa Galisa i Stojka Vrankovića koji će biti kičma momčadi za prvi, povijesni europski trofej u Parisu 1996. godine.

"Ja sam navijač Dinama cijeli život, što se tiče nogometa. Pojavio se sad Košarkaški klub Dinamo koji je za mene, iako sam iz pozadinskih krugova čuo da se nešto takvo priprema, bio iznenađenje. U međuvremenu sam o klubu sam čuo puno pozitivnih priča i pratio koliko sam mogao njegov rasti. Ali, ono što me potpuno iznenadilo jest da ću doživjeti prijateljsku utakmicu Dinama i Panathinaikosa. U nogometu sam to još i mislio da je moguće, ali u košarci ne. Zato se veselim toj utakmici u kojoj će rezultat biti u drugom planu i pozivam sve da dođu na utakmicu i pozdrave obje momčadi i uživaju u tom košarkaškom spektaklu", kazao je Željko Pavličević za klupske stranice KK Dinama u sklopu većeg intervjua u kojem je pričao o Draženu, Panathinaikosu.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

KK Dinamo ZagrebPanathinaikos

Ostale Vijesti