Rick Osentoski-USA TODAY Sports
Rick Osentoski-USA TODAY Sports

VIDEO Detroitu nije pomogao niti 'vrući' Bojan, briljantni Jokić ponudio još jednu partiju za pamćenje

Vrijeme Čitanja: 3min | sub. 03.02.24. | 08:34

Nakon 44 uzastopne utakmice, Dario Šarić je zbog bolesti propustio ogled svog Golden Statea

Denver Nuggetsi su sa 120-108 pobijedili Portland Trail Blazerse, a srpski centar Nikola Jokić odigrao je još jednu fantastičnu utakmicu.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dvostruki MVP NBA lige je predvodio svoju momčad do pobjede s triple-double učinkom od 27 koševa, 22 skoka i 12 asistencija.

Bio mu je to 15. triple-double sezone i 120. u karijeri.

LA Clippersi su bez ozlijeđenog Ivice Zupca sa 136-125 svladali najlošiju momčad lige Detroit.

Kawhi Leonard je bio najbolji pojedinac pobjedničke momčadi, utakmicu je završio s 33 koša, a Russell Westbrook je skupio 23 poena i došao do 25.000 koševa. Također je svojoj momčadi pomogao s devet asistencija za Clipperse. Paul George je ubacio 18 poena uz sedam asistencija i tri ukradene lopte.

Bojan Bogdanović je odigrao 29:30 minuta za Detroit i uz šut iz igre 9/13 (trice 6/9) zabio 26 koševa, pridodavši tome jedan skok i tri asistencije. Najbolji u redovima Pistonsa bio je Jaden Ivey s 28 ubačaja, a Marcus Sasser je dodao 21 koš.

Clippersima je to bila 15. pobjeda u zadnjih 18 utakmica.


Dario Šarić nije upisao nastup za svoj Golden State - nakon 44 uzastopno odigranih utakmica, od kojih se devet puta našao u startnoj petorci, Šibenčanin nije sudjelovao u pobjedi Warriorsa u Memphisu 121-101.

Steve Kerr nije ni vodio Šarića u Memphis, a iz kluba su izvijestili da se radi o bolesti.

„Nadamo se da će nam se Dario priključiti za seriju gostujućih utakmica koja je pred nama“, izjavio je Kerr.

Warriorsima slijede gostujuće utakmice u Atlanti, Brooklynu, Philadelphiji i Indiani.

Sacramento Kingsi su u Indianapolisu sa 133-122 svladali Indiana Pacerse, a Domantas Sabonis je nadmašio Oscara Robertsona za rekord franšize sa svojim 30. uzastopnim double-double, ubacivši 26 koševa i 11 skokova.

Četiri strijelca Sacramenta završila su s najmanje 22 poena. De'Aaron Fox zabio je 25 koševa i pomogao u obrani Kingsa sa šest ukradenih lopti. Malik Monk je s klupe upisao 23 poena, a Harrison Barnes je dodao 22 poena.

Bennedict Mathurin predvodio je Pacerse s 31 košem. Pet strijelaca Indiane stiglo je do dvoznamenkastog broja, uključujući i Tyresea Haliburtona koji je utakmicu završio s 14 poena.

Atlanta Hawks su produžili svoj pobjednički niz na tri utakmice nadigravši kod kuće sa 129-120 Phoenix Sunse, a do pobjede ju je vodio Trae Young sa 32 poena i 15 asistencija. Youngu je ovo također 30. double-double učinak u sezoni, a Dejounte Murray je dodao 22 koša.

Phoenix je predvodio Kevin Durant koji je imao 35 koševa, osam skokova i osam asistencija. Devin Booker postigao je 24.


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NBABojan BogdanovićDetroit PistonsIvica ZubacLos Angeles ClippersDario ŠarićGolden State Warriors

Ostale Vijesti