VIDEO: Atlanti triler protiv San Antonija; McCollum bacio 43, Lowry 41 poen

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 02.01.17. | 08:28

Sinoć se igralo pet NBA utakmica.

Najuzbudljiviji su dvoboj igrali Atlanta i San Antonio. Dvoboj između učitelja i učenika pripao je učeniku – nekadašnji pomoćni trener Greggu Popovichu, Mike Budenholzer, odveo je svoju momčad do pobjede u odličnoj utakmica koja se riješila tek u produžetku. Kawhi Leonard je s dva slobodna bacanja 10 sekundi prije isteka regularnog dijela utakmice doveo Spurse u vodstvo od 100:97, ali je Tim Hardaway Jr. 3 sekunde prije kraja postigao tricu za produžetak. Imao je Leonard priliku u zadnjoj sekundi donijeti pobjedu San Antoniju, ali njegov šut ipak nije bio precizan. U produžetku je Atlanta bila nešto bolja, imala i 5 koševa razlike, ali je Leonard 34 sekunde prije kraja opet izjednačio. No, to je bilo sve od Spursa – do kraja utakmice biše nisu ubacili niti jedan poen, a iako su Hawksi promašili dva slobodna bacanja (Hardaway, Dennis Schroder), ona dva koja su ti igrači ubacili bila su dovoljna za pobjedu.

Od hrvatskih igrača sinoć je igrao samo Mario Hezonja. On je odigrao posljednje 4 minute u porazu Orlanda od Indiane i ubacio 5 poena (šut 1/2, za tricu 1/1) te imao jednu blokadu. Damjan Rudež nije igrao zbog ozljede, a Ivicu Zubca trener Lakersa nije uvodio u igru u porazu od Toronta.

Što se tiče pojedinačnih učinaka igrača u sinoćnjim utakmicama, istaknuo je Kyle Lowry koji je ubacio 41 poen te imao 9 skokova i 7 asistencija za Raptorse, dok je C.J. McCollum postigao 43 poena i imao 5 skokova te po 3 asistencije i ukradene lopte za Blazerse.

NBA rezultati:

Atlanta Hawks – San Antonio Spurs 114:112 (produžetak)
Miami Heat – Detroit Pistons 98:107
Indiana Pacers – Orlando Magic 117:104
Minnesota Timberwolves – Portland Trail Blazers 89:95
Los Angeles Lakers – Toronto Raptors 114:123

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

C.J. McCollumKyle Lowry

Ostale Vijesti