Dale Zanine-USA TODAY Sports
Dale Zanine-USA TODAY Sports

VIDEO Atlanta Murrayevom majstorijom slomila najbolju NBA momčad drugi put u tri dana

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 29.03.24. | 08:15

U drugoj utakmici večeri New Orleans Pelicansi su sa 107- 100 svladali Milwaukee Buckse

Mogu Boston Celticsi držati najbolji omjer u NBA ligi, mogu imati najbolju obranu i najbolji napad, ali i dalje nisu dokučili kako slomiti Atlantu – Hawksi su drugi put u tri dana čvrgnuli najbolju momčad Istoka. Ovog puta im je za to bio potreban produžetak u kojemu je u ulogu heroja uskočio Dejounte Murray koji je svoju briljantnu partiju od 44 poena, sedam skokova i sedam asistencija zaokružio košem za 123-122 pobjedu Atlante. Doduše za 44 poena, Murrayu su trebala i 44 šuta (18 pogodio) što je poprilično loš šuterski prosjek. Ali na koncu, pobjeda je ono što se broji...

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Inače, kroz utakmicu se niti jedna momčad nije uspjela odvojiti na osjetniju prednost, uglavnom je to bio mrtvi egal, pa je bilo i za očekivati da će se ovakvom individualnom akcijom rješavati pitane pobjednika. Murray je uzeo izolaciju protiv Jruea Holidaya, izbacio ga iz ravnoteže pa onda s vrha reketa pogodio skok šut za veliko slavlje domaćina.

Uz Murrayja, briljantan je bio i Bogdan Bogdanović s 24 poena, sedam skokova i pet asistencija te tricom za produžetak. Na to je De’Andre Hunter dodao 21 poen, 13 skokova i jednu asistenciju. Kod poraženih se istaknuo Jayson Tatum s 33 poena, 13 skokova i šest asistencija, Derrick White dodao je 22, a Kristaps Porzingis s 20 poena.

U drugoj utakmici večeri New Orleans Pelicansi su sa 107- 100 svladali Milwaukee Buckse. Do važne pobjede su ih vodili Zion Williamson s 28 poena, pet skokova i dvije asistencije te CJ McCollum s 25 poena, sedam skokova i asistencija.

Giannis Antetokounmpo je odradio sjajnu utakmicu s 35 poena, 14 skokova i četiri asistencije. U redovima Bucksa raspoloženi su bili i Damian Lillard te Malik Beasley koji su obojica zabili po 20 poena. No, ostali igrači nisu dali dovoljan doprinos te su Bucksi na kraju potpisali poraz. (pz)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NBAAtlanta HawksBoston CelticsDejounte Murray

Ostale Vijesti