James bolji od rekordnog Ziona, monstruozna partija Giannisa (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 02.03.20. | 08:21

Triple double LeBrona i Jokića.

Sinoć i noćas diljem SAD-a odigrano je sedam utakmica najjače svjetske košarkaške lige, u kojima su padali osobni rekordi.

Los Angeles Clippersi su u svom Stamples Centeru nadigrali Philadelphiju 76ers rezultatom 136:130.

U prvom poluvremenu smo gledali izjednačenu košarku u kojoj su dominirali napadi. Prva četvrtina je otišla na stranu gostiju rezultatom 36:39. Domaćini uzimaju drugu dionicu te se na odmor odlazi rezultatom 70:72. No, drugo poluvrijeme domaćini ubacuju u brzinu više te se sredinom treće dionice dvjema serijama odvajaju na dvocifrenu prednost, koju ne ispuštaju do kraja susreta. Kod domaćina najistaknutije ime bio je Leonard s 30 koševa, dok je kod poraženih najbolji bio Milton s 39 koševa. Naš Ivica Zubac je za nešto manje od 20 minuta upisao četiri koša, tri skoka i dvije asistencije.

Los Angeles Lakersi su slavili u New Orleansu protiv Pelicansa rezultatom 114:122.

Ponovno smo gledali sjajan dvoboj nadolazeće zvijezde Ziona Williamsona i LeBron Jamesa, a Kralj po drugi put izašao kao pobjednik. Pelicansi su pružili sjajan otpor i držali se u susretu praktički do minutu i pol do kraja, međutim promašaji Ingrama i Balla odvode utakmicu na mlin gostiju. Zion je bio najučinkovitiji igrač susreta s 35 koševa, što mu je rekord karijere, ali je goste do pobjede odveo James s triple-doubleom od 34 koša, 12 skokova i 13 asistencija.

Denver Nuggetsi su u svom Pepsi Centeru pobijedili Toronto Raptorse rezultatom 133:118, uz monstruoznu partiju Nikole Jokića, koji je ostvario triple double s 24 koša, 18 skokova i 11 asistencija. Gostima nije pomoglo ni sjajna utakmica Anunobyaja s 32 koša i sedam skokova te Powella s 24 ubačaja.

Milwaukee Bucksi su u Charlotteu pobijedili Hornetse rezultatom  85:93 te tako nastavili svoj pobjednički niz. Goste je do još jednog trijumfa vodio sjajni Giannis sa 41 košem i 20 skokova, što mu je prvi u karijeri 40+ i 20+.

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

 


Tagovi

LeBron JamesZion WilliamsonNikola JokićGiannis Antetokounmpo

Ostale Vijesti