Užas za Duke: Zion na bizaran način ozlijedio koljeno nakon 30 sekundi (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 21.02.19. | 14:20

Trenutak kojeg se svi pribojavaju.

Najveća košarkaška senzacija na američkom sveučilištu, monstruozni Zion Williamson, pretrpio je neugodnu ozljedu koljena na noćašnjoj utakmici protiv North Caroline. 

do nje je došlo na prilično bizaran način. Prilikom jedne akcije, proklizala mu je noga, a pod naletom njegove sile, lijeva tenisica mu se doslovce raspala. Mlada zvijezda uz bolnu je grimasu ostala ležati, te je utakmica za njega bila završena. Težina ozljede još uvijek nije poznata, a detaljniji medicinski pregledi tek se trebaju obaviti.

Nažalost, ovime se obistinilo ono čega se svi najviše pribojavaju. Zion je visok 201 cm, na što ima čak 130 kilograma, zbog čega postoji realna bojazan da njegova koljena i zglobovi jednog dana popuste pod tim teretom. 

Pozitivno je što je Zion sam odšepao s terena, tako da se možda ipak radi samo o blagom istegnuću. No, prije službenih informacija, u Dukeu neće moći odahnuti. 

<iframe width="640" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/tzFTGisNVXM" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

(foto: Reuters)


Tagovi

Zion Williamson

Ostale Vijesti