Trener Aberdeena: Penal za Rijeku čisti je poklon

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 09.08.19. | 11:02

Tko gubi, ima pravo da se ljuti

Prvi pogodak  za Rijeku zabio je  Čolak iz kaznenog udarca u 62. minuti, da bi za konačnih 2:0 u 88. minuti precizan bio Murić koji je majstorskim udarcem sa 16 metara naciljao „malu mrežicu“ gostujućeg vratara Lewisa.

Pogodak koji je podigao dosta bure, barem u gostujućim redovima, bio je onaj Antonia Mirka Čolaka. Riječki napadač zabio je pogodak s bijele točke za kojeg gosti smatraju da nije trebalo biti. Derel McInnes bio je jako nezadovoljan, a to se moglo vidjeti i po njegovim izajvama:

„Utakmica je do penala bila mirna i bez nekih posebnih događanja, naš vratar je imao samo jednu intervenciju dotad. A penal se meni čini kao: poklon za domaće“, rekao je trener gostiju pa nastavio:

„Njihov igrač je pao, nije bilo nikakve opasnosti za naš gol i lopta je otišla u ruke našem golmanu. Pa mi se sve to čini nepotrebnim premda ne mogu biti siguran je li bio penal ili ne, ali sam siguran da situacija nije bila opasna. A baš mi se u tim trenucima, u  toj 62. minuti, činilo mi da se oni malo muče, da im navijači postaju nemirniji i da dolazi naše razdoblje utakmice“, dodao je.

Tekstualni prijenos uživo mogli ste pratiti uživo na Germanijaku, a cijeli izvještaj s jučerašnje utakmice, uključujući i video kontroverznog penala, pogledajte OVDJE.

Nakon utakmice za klupsku televiziju NK Rijeke izjave su dali Tibor Halilović i trener domaćeg sastava Igor Bišćan, a što su oni imali za reći možete pogledati u nastavku teksta:

(foto:Pixsell)

 


Tagovi

AberdeenRijekaEuropska ligaIgor BišćanTibor Halilović

Ostale Vijesti