Trash-talk, tehničke, brisanje znoja, saplitanje - kako su Rondo i Green uljepšali playoff (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 05.05.18. | 14:06

Jedva čekamo nastavak priče.

NBA doigravanje uvijek donosi mnoštvo zanimljivih priča, a jednu ovih dana pišu Rajon Rondo i Draymond Green. Ova dvojica iskusnih igrača poznati su po svojoj sklonosti trash talku, ali i raznim drugim podmetanjima protivničkim igračima, a kada se takva dva nađu zajedno na parketu, onda zabava za gledatelje ne prestaje.

Rondo i Green su već u prvoj utakmici imali što za reći jedan drugome, a sve je dosegnulo novi nivo u drugoj utakmici kada je svađa poprimila nešto veće razmjere.

Ni odlazak serije iz Oaklanda u New Orleans nije promijenio stvari. Rondo i Green su se 'zakačili' već u prvoj četvrtini sinoćnje utakmice kada Green nije dopustio Rondu da uputi šut prema košu nakon prekida utakmice.

Rondo mu je kasnije odgovorio tako da ga je pokušao saplesti, odnosno postavio je svoju nogu ispod Greenove kad se ovaj vraćao prema svojem košu leđima okrenut Rondu. U toj situaciji Green se mogao i ozlijediti, a Rondo je dobio tehničku pogrešku.

S tom tehničkom samo se nastavilo ono što je Rondo ranije radio kako bi pokušao isprovocirati Greena. Tako je u drugoj utakmici uzeo loptu kada je Green bio na liniji slobodnih bacanja i od nju obrisao znoj sa svojeg lica te je takvu dao igraču Warriorsa.

No, u svemu ovom obojica ne vide ništa kontroverznim.

„To je samo igra. On priča dosta sranja, to je dio njegove igre. Mi smo natjecatelji i mislim da nema ničeg boljeg od borbe na parketu. On je sjajan natjecatelj i volim igrati protiv njega. Samo pokušavam biti žestok poput njega“, rekao je Rondo nakon sinoćnje utakmice, a Green istaknuo da ovaj put on ne potencira sukobe.

„Nisam išao na Ronda. U karijeri sam išao na mnogo igrača, nekad i dosta uspješno, ali ovaj put ne. A unošenje u lice? Ovo je košarka, tako čuvaš igrače.“

Ni Rondo ni Green ne posustaju, a sve izgleda jako zabavno. Zbog toga su playoff serije na četiri pobjede zakon!

(Screenshot: Video)


Tagovi

Draymond GreenRajon Rondo

Ostale Vijesti