Svi su poludjeli za njima - 'pola' lige želi dovesti ovu trojicu igrača prije kraja prijelaznog roka

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 29.12.18. | 10:34

Imaju dobre ugovore i mogli bi pomoći u borbi za ispunjenje ciljeva.

NBA liga se zakuhava, a kako je ove godine trade deadline prije All-Star utakmice, točnije 7. veljače, sve se više priča oko mogućih razmjena igrača među određenih klubovima.

Jedan od igrača koji izaziva puno zanimanja klubova je Kent Bazemore. On je u Atlanti na prosjeku od 14,3 poena, 3,9 skokova, 2,6 asistencija i 1,7 ukradenih lopti po utakmici, a kako Hawksi nemaju nikakvih rezultatskih ambicija, onda je jasno da bi pustili Bazemorea da ode te pokušali za njega dobiti jedan dobar pick. Zainteresiranih klubova ima puno, među njima je i Houston, a pitanje je samo tko će biti spreman uzeti njegov ugovor koji vrijedi 19,2 milijuna dolara za sljedeću sezonu za koju igrač ima svoju opciju.

Justin Holiday iz Chicaga je na prosjeku od 11,8 poena, 4,5 skoka i 2,3 asistencije, a kako ni Bullsi nemaju nikakvi rezultatskih opcija, i on je na pragu odlaska. Holiday ima ugovor do kraja ove sezone.

Orlandov Jonathon Simmons nije zadovoljio ambicije kluba, a ove sezone je na skromnih 7,4 poena, 2,3 skoka i 2,1 asistencije. Ugovor ima i za sljedeću sezonu, ali tih 5,7 milijuna dolara nije razlog da ne bi izazvao zanimanje mnoštva klubova koji traže opciju na niskom krilu.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Kent BazemoreJustin HolidayJonathon Simmons

Ostale Vijesti