Kyle Ross-USA TODAY Sports
Kyle Ross-USA TODAY Sports

Sunca ugašena u Philadelphiji

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 04.11.23. | 22:33

Odigrana je prva subotnja utakmica NBA programa

Košarkaši Philadelphia 76ersa svladali su Phoenix Sunse sa 112-100 u prvoj utakmici subotnjeg programa.

Prouči cjelokupnu ponudu za košarku na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Gosti su nešto bolje otvorili dvoboj, ali već od sredine prve četvrtine Philadelphia je preuzela vodstvo koje nije ispuštala do kraja dvoboja. Ipak, Phoenix je zaostatak od 14 koševa u trećoj četvrtini, do kraja tog dijela utakmice sveo samo na dva poena. 

To je bilo najbliže što su gosti došli mogućem preokretu, koji Sixersi nisu dopustili i ponovno otišli na dvoznamenkastu prednost te mirno utakmicu priveli kraju.

Joel Embiid je s 26 koševa i 11 skokova bio najbolji u domaćoj momčadi. Kelly Oubre Jr. je ubacio 25 poena, a Tyrese Maxey je spojio 22 koša i 10 asistencija. Tobias Harris je dao značajan doprinos s 18 poena i 10 skokova.

Kevin Durant je s 31 košem i osam skokova bio uvjerljivo najbolji u oslabljenoj momčadi Sunsa, za koje ponovno nije nastupio Devin Booker, a i dalje je izvan sastava i Bradley Beal.

Philadelphia je s učinkom 4-1 druga na ljestvici Istočne konferencije iza vodećeg Bostona (4-0), dok je Phoenix s 2-4 na 12. mjestu Zapadne konferencije koju predvode Golden State Warriorsi (5-1) i aktualni prvaci Denver Nuggetsi (5-1).

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

NBAPhoenix SunsPhiladelphia 76ersJoel EmbiidKevin Durant

Ostale Vijesti