Houston ozbiljno zagrizao za srpskog playmakera

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 25.06.19. | 15:54

Harden i Paul imati će dobru zamjenu u ovom odličnom playmakeru.

Prema naknadnim informacijama Mozzart Sporta (cijeli tekst možete pročitati OVDJE), NBA klub iz Teksasa vrlo ozbiljno je zainteresiran za osvajača svjetskog, evropskog i olimpijskog srebra, a klupski čelnici se neko vrijeme bave dubljom analizom njegovih igračkih kvaliteta.

Stefana Jovića je u prema nekim saznanjima u prethodnom periodu zvala i Crvena Zvezda. Prvi čovjek srpskog i regionalnog prvaka Nebojša Čović volio bi da Jović postane jedan od lidera novog projekta i glavni organizator igre, za šta bi mu bio ponuđen dvogodišnji ugovor. Ipak, reprezentativac iz Niša u ovom trenutku nije siguran u opciju povratka u Srbiju prvenstveno jer su u igri potencijalno vrlo ozbiljni poslovi.

Crvena Zvezda je u velikom procesu reorganizacije svoje momčadi za narednu sezonu, u kojoj će se vratiti u Euroligu. Potpisani su novi ugovori sa Billyjem Baronom, Brankom Lazićem i Filipom Čovićem, a sada se traži nova jedinica budući da Joe Ragland neće ostati u klubu.

Stefanu Joviću istekao je ugovor sa njemačkim divom odmah nakon što je obranjeno nacionalno prvenstvo u  Njemačkoj. Bavarski klub želi razgovarati s Jovićem i pokušati ga zadržati u svojoj momčadi budući da  je bio jedan od glavnih kreatora novog uspjeha u njemačkoj ligi, ali i vrlo dobrog izdanja kluba u Euroligi, koje se umalo završilo plasmanom u četvrtfinale. Pregovori oko novog ugovora mogli bi početi ovog petka, ali to sve zavisi od dogovora trenera Dejana Radonjića i klupske uprave. Želja da Jović bude na istoj adresi i naredne sezone nije sporna.

(foto:Reuters)


Tagovi

Stefan JovićHouston Rockets

Ostale Vijesti