Milan Sabic/PIXSELL
Milan Sabic/PIXSELL

Splitu na megdan stiže Partizan

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 30.09.21. | 09:33

Nakon utakmica protiv Crvene Zvezde i Cibone Žuti nastavljaju igrati protiv davnih rivala

Ubrzani ritam utakmica na početku sezone Splitu donosi novu poslasticu, na Gripe u četvrtak stiže beogradski Partizan u sklopu 2. kola ABA lige. Utakmica se igra u poslijepodnevnom terminu u 16.30 sati, uz prijenos na Arenasportu.

Splićani su u ponedjeljak protiv Cibone dobili veliku dozu samopouzdanja, momčadskom igrrom došli su do pobjede i pokazali najprije sebi kako moraju igrati u svakoj utakmici

 “Očekujem ponavljanje dobre igre na domaćem terenu, korak naprijed u odnosu na prikazano protiv Crvene Zvezde u 1. kolu ABA lige. Protiv Cibone se vidjelo koliko nam znači povratak navijača na tribine, dali su nam vjetar u leđa. Mi ćemo im uzvratiti borbom, ovo je derbi, motivirani smo i spremni, sve ćemo učiniti da navijači odu kući zadovoljni. Moramo igrati momčadsku obranu, dobro trčati jer će Partizan sigurno tražiti brzu igru i lake koševe. Svaka momčad koju vodi Željko Obradović je dobra, Partizan je mlad i motiviran i moramo pronaći odgovor kako da ih zaustavimo”, rekao je Splitov trener Srđan Subotić.

Beograđani su također u ponedjeljak pobijedili Zadar u Višnjiku, na Gripe sigurno dolaze po novo slavlje. Žuti će trebati podršku s tribina kakva je bila u pobjedi nad Cibonom.

“Želimo nastaviti u dobrom ritmu, raspoloženi smo nakon pobjede nad Cibonom. Protiv Partizana želimo pokazati sve što znamo, oduševljeni smo povratkom publike na tribina i vjerujem da će nam biti podrška i u utakmici protiv Partizana”, kazao je Darko Bajo.

Četvrtak

16.30: (6.25) Split (20.0) Partizna (1.10)

Petak

18.00: Studentski centar - Zadar

20.00: FMP - Igokea

Subota

17.00: Krka - Mornar

Nedelja

19.00: Borac - Cedevita Olimpija

Ponedeljak

18.00: Cibona - Mega Basket

21.00: Crvena zvezda - Budućnost

*Napomena: Tečajevi su podložni promjenama



Tagovi

KK SplitKK PartizanABA liga

Ostale Vijesti