Šok u Miamiju! Gotova sezona za zvijezdu Heata

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 12.01.18. | 11:19

Morat će na operaciju koju je odgodio prošle sezone.

On je propustio posljednjih osam utakmica zbog ozljede koja ga muči već jako dugo, a prije toga je u 30 utakmica prosječno postizao 14,3 poena, dijelio 3,8 asistencija i hvatao 2,6 skokova. Bio je starter i izuzetno važan dio momčadi, no umjesto njega sada će morati potegnuti Tyler Johnson i Wayne Ellington čije će trice biti ključne.

Waiters je problema s istom ozljedom noge imao i prošle sezone, odlučio je preskočiti operaciju i pokušati igrati, no doktori su mu poručili kako je sada krajnji čas za takav potez i kako više nema vremena za čekanje. Zvijezda Miami Heata tako će sljedeću utakmicu odigrati tek iduće sezone.

Ovo ljeto potpisao je ugovor na četiri godine uz 52 milijuna eura s Heatom koji ozbiljno računa na njega u godinama koje dolaze. Nažalost, ovo nije ta godina i ovo je još jedno u nizu razočaranja oko ozljeda ove sezone koja je obilježena brojnim i teškim ozljedama.

Ipak, Miamiju ide jako dobro i bez njega, imaju šest pobjeda u nizu i trenutno su s 24-17 omjerom na sjajnom četvrtom mjestu Istočne konferencije.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Dion Waiters

Ostale Vijesti