Šok: Bojan Bogdanović ide na operaciju, sezona gotova

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 18.05.20. | 19:43

Woj dojavio, nema razloga za dodatne provjere...

Kako javlja Adrian Wojnarowski, najbolji hrvatski košarkaš i jedan od najboljih šutera NBA lige ove sezone, zvijezda Utah Jazza, Bojan Bogdanović, ide na operaciju zapešća.

Kako se navodi, popularni Babo trebao bi biti spreman za početak sezone 2020./2021., no u ovom trenutku nitko ne zna kada će to biti.

 

 

Bogdanović je ozljedio zglob ruke još u siječnju, no pustio je da sama bol od sebe počne jenjavati, te je stisnuo zube i odigrao sezonu do njenog obustavljanja.

No ovih se dana bol ponovno intenzivirala te je odlučeno kako će otići na operaciju jer je situacija postala preozbiljna. Velika je ovo šteta, s obzirom da je igrao u vjerojatno najkonkurentnijoj momčadi u dosadašnjem tijeku svoje karijere (Utah Jazz je četvrti na Zapadu) u statistički najproduktivnojoj sezoni (20.2 poena po susretu, 41.4% za tricu, 54.8% eFG).

Tko zna, možda je ova odluka potaknuta i nedavnim prisjećanjem na Shaquillea O’Neala i Scottieja Pippena koji su svojedobno znatno odmogli svojim momčadima odgodivši nužne operacije, nakon čega nisu bili spremni za početak sezone te su njen dobar di propustili.

Što se hrvatskih navijača tiče, najvažnije je da Babo bude spreman u vrijeme novog termina kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre naredne godine. Po tom pitanju, nadamo se, problema neće biti.

(foto: Reuters)


Tagovi

Adrian WojnarowskiUtah JazzozljedaNBABojan Bogdanović

Ostale Vijesti