Službeno: Milenko Tepić se vratio u ABA ligu

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 10.08.20. | 16:45

Nekad veliki talent nakon pet godina ponovno na regionalnim parketima.

Srpski krilni igrač i nekadašnja velika nada nikla u Partizanovoj školi, Milenko Tepić, potpisao je za Mega Bemax, objavljeno je preko kanala društvenih mreža kluba.

Stavio je potpis na jednogodišnji ugovor, a zadnju je sezonu proveo u Italiji (Varese) i Grčkoj (Iraklis). Svojedobno je bio dijelom plejade velikih talenata ''Parnog valjka'' u generaciji s Novicom Veličkovićem i Urošem Tripkovićem.

Talentiranog Tepića, igrača point forward kvaliteta mnogi su uspoređivali s Dejanom Bodirogom, no svoj talent nije u potpunosti realizirao, iako je postao prvakom Europe s Panathinaikosom 2011., a s reprezentacijom Srbije srebro na Eurobasketu u Poljskoj 2009.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">One great step towards completing the team for the upcoming season! <br><br>Welcome to Mega, Milenko!<a href="https://twitter.com/hashtag/milenkotepic?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#milenkotepic</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/malivelikiklub?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#malivelikiklub</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/megabemax?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#megabemax</a> <a href="https://t.co/QJBTzJoSHA">https://t.co/QJBTzJoSHA</a></p>&mdash; KK Mega Bemax (@KKMegaBemax) <a href="https://twitter.com/KKMegaBemax/status/1292815815067283458?ref_src=twsrc%5Etfw">August 10, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: Filip Brala/Pixsell)


Tagovi

Milenko TepićMega BemaxABA ligaEuroligaPanathinaikossrpska košarkaška reprezentacijaPartizan

Ostale Vijesti