Službeno: Bradley Beal potpisao produženje ugovora

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 17.10.19. | 14:55

Trenirati će odraz s novčanikom oko gležnjeva.

Igračka budućnost Bradleya Beala već je mjesecima tema NBA trade šuškanja. Hoće li odlični bek ostati u Washington Wizardsima ili će potražiti novu, ambiciozniju sredinu, pitanje je kojim se NBA fanatici podosta bave zadnjih tjedana.

Upravo smo jučer pisali o njegovoj povezanosti tijekom ovog razdoblja sa Miami Heatom, a spominjale su se i neka druga odredišta. Wizardsi su svom košgeteru ponudili novi ugovor, odnosno produženje aktualnog koji mu traje do 2021. Po zamislima front officea Wizardsa Beal bi dobio 111 milijuna dolara za dodatne tri godine, no on već dugo oklijeva s povratnom informacijom, važući ''što i kako'' u nastavku svoje karijere.

Barem je tako bilo sve do danas. Beal je pristao produžiti sa Wizardsima, ali pod blago modificiranim uvjetima – 72 milijuna dolara za dvije godine, što je maksimalan mogući ugovor za to vrijeme koje mu ljudi iz američke prijestolnice mogu dati.

Druga sezona ovog produženja, ona 2022./2023., postavljena je kao igračka opcija, a ako je ne prihvati, igrač će povodom navršenih deset godina u ligi biti podoban za iznosom najveći ugovor u povijesti lige na ljeto 2022.: 266 milijuna za pet godina.

Beal je vjerojatno bio top trade meta ovog post free agency razdoblja, no ovime je i njegova budućnost riješena, barem još neko vrijeme.

 

 

(foto: Reuters)

 


Tagovi

NBANBA tradeoviugovorBradley BealWashington Wizards

Ostale Vijesti