Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Sesar: "Momčad koja bude manje nervozna u finalu trebala bi slaviti"

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 17.02.23. | 21:46

Trener Cibone o sutrašnjem okršaju

Cibona je, dosta lakše od očekivanog, ostvarila cilj i utrčala u finale Kupa Krešimira Ćosića. Izuzev prve četvrtine u kojoj je Šibenka prijetila, sve ostalo je bilo u domeni Vukova. Sesar je mogao rasteretiti udarnu petorku, raspodijelio je minutažu i na koncu upisao uvjerljivu pobjedu.

„Imali smo jedna trening za pripremu, nedavno smo igrali protiv Šibenke i sve osim prve četvrtine je išlo u našu korist. Milačić je i dao priliku šibenskim mladićima i razlika je na koncu malo nerealna”, rekao je Sesar koji u finalu očekuje veliku borbu.

„Teško je reći što se može očekivati, ali mislim da bi trebala biti neizvjesna utakmica. I njih poznajemo jako dobro, ali sutra ujutro ćemo odraditi video analizu i osvježiti igračima pamćenje oko Cedevite. Mogla bi utakmica biti i nervozna, pa ovisno na koju stranu to ode, o tome će ovisiti i konačni ishod”.

Borna Kapusta pak igra svoje prvo finale.

„Protiv Šibenke nismo najbolje otvorili, ali kada smo postigli radnu temperaturu onda smo se odvojili i dalje je to išlo dosta lakše. Finale? Moje prvo seniorsko i naravno da sam uzbuđen oko toga. Idemo na pobjedu”, rekao je Kapusta.



Tagovi

Kup Krešimira ĆosićaCibonaŠibenkaJosip Sesar

Ostale Vijesti