USA Today Sports
USA Today Sports

Senzacionalni trejd na pomolu: Curry u istoj momčadi s Hardenom?

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 02.12.20. | 08:26

Informacije o novoj mogućoj supermomčadi dolaze iz usta jednog od najupućenijih.

Cijele NBA međusezone špekulira se o potencijalnoj novoj destinaciji Jamesa Hardena i imenu momčadi koju bi ova superzvijezda trenutno pretvorila u kandidata za naslov.

Tjednima su u prvom redu favorita stajali Brooklyn Netsi, a pričalo se i o Philadelphia 76ersima. Međutim, jedan od najupućenijih NBA insidera Shams Charania s The Athletica u jednom je podcastu dao do znanja kako su se među redovima Houston Rocketsa za dostupnost prvog strijelca lige zapitivali i – Golden State Warriorsi.

Prema njegovom svjedočanstvu, to se dogodilo još prije ozljede Klaya Thompsona, no po logika stvari nalaže da bi nakon nje šesterostruki NBA prvaci bili još odlučniji u namjeri dovođenja ''Brade''.

S druge strane, Anthony Puccio sa SNYTV-a tvrdi kako Rocketsi trenutno nisu u žurbi da pošalju Hardena u drugu momčad. Zanimljiva je to informacija ako uzmemo u obzir da je početkom međusezone postojalo izvješće o rasulu u odnosima igrača s vrhuškom kluba, konkretno njih četvorice, Russella Westbrooka, P.J.-a Tuckea, Danuela Housa i – Jamesa Hardena.

Već su se pojavile i informacije kako je izgleda paket kojeg su tada ponudili Warriorsi. On je uključivao Andrewa Wigginsa, Kevona Looneya, Erica Paschalla, izbor prve runde ovogodišnjeg Drafta (odnosno drugi, Warriorsi su na kraju birali Jamesa Wisemana), izbor prve runde Drafta 2021. te izbor prve runde Drafta 2024.

Ako su ovi navodi točni te ako su Warriorsi zaista dali konkretnu ponudu, stvar bi mogla biti ozbiljnijom nego se čini...


Tagovi

James HardenStephen CurryGolden State WarriorsHouston RocketsNBA tradeovi

Ostale Vijesti