Rocketsi, Wizardsi i Warriorsi za 2:0 u seriji; Westbrook ponovno postavlja rekorde

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 20.04.17. | 07:23

Očekivane pobjede favoriziranih domaćina.

Houston Rocketsi svladali su Oklahomu i u drugoj utakmici doigravanja, ovaj puta teže nego u prvoj sa 115:111. Najbolji kod domaćina bio je James Harden koji je zabio 35 koševa i imao 8 asistencija te 4 skoka, a efikasan je bio i Eric Gordon s 22 koša.

Kod Thundera, Russel Westbrook je odigrao „monstruoznu“ partiju s 51 košem, 13 asistencija, 10 skokova i 4 ukradene lopte, postavši prvi igrač u povijesti play-offa koji je ostvario triple-double s više od 50 postignutih koševa. No, treba napomenuti kako je Westbrook ispicao čak 43 lopte od čega je pogodio njih 17 (šut za tricu 2-11).

Washington Wizardsi poveli su s 2:0 u seriji protiv Atlante, a još jednu impresivnu partiju imao je bekovski dvojac domaćina. John Wall i Bradley Beal zajedno su ubacili 63 koša, 12 asistencija i 7 skokova, a odličan je bio i Poljak Marcin Gortat koji je zabio 14 i uhvatio 10 lopti. Bojan Bogdanović odigrao je još jednu skromnu partiju, zabivši 6 koševa i 6 skokova u 22 minute.

Kod Hawksa najbolji je bio Paul Millsap s 27 koševa, 10 skokova i 4 asistencije.

Golden State Warriorsi razbili su u drugoj utakmici Portland Trail Blazerse sa 110:81. Warriorsi su odigrali momčadski odličnu utakmicu, a najefikasniji bio je Stephen Curry s 19 koševa, 6 skokova i asistencija. Za najbolju momčad regularnog dijela prvenstva nije zaigrao Kevin Durant zbog ozliejde lista u prvoj utakmici.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

John WallBradley BealBojan BogdanovićKevin DurantStephen CurryJames HardenRussell Westbrook

Ostale Vijesti