Sime Zelic/PIXSELL
Sime Zelic/PIXSELL

Rimac nakon povijesnog slavlja protiv Partizana: “Za moje igrače ovo je bio festival košarke!”

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 05.02.24. | 21:35

Trener Splićana nije ‘poletio’ nakon velike pobjede protiv Crno-bijelih…

Iako je njegova momčad ostvarila senzacionalnu pobjedu i nakon 27 godina uspjela svladati Partizan, trener Žutih Slaven Rimac nakon ove povijesne večeri i dalje je s dvije noge čvrsto na zemlji.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Njegovi Žuti su u Stark Areni slavili rezultatom 74-67, Shorter je bio sjajan, a trener je poslije utakmice, iako vidno sretan, ipak uspio smiriti emocije i reći sljedeće:

“I mi i Partizan smo u ovu utakmicu ušli iz ludog ritma, odigrali smo prošli tjedan tri utakmice. Prije sam bio trener u Bayernu i znam kako je kad dođeš iz Eurolige u manje takmičenje i jasno je da Partizan danas nije imao koncentraciju, promašivali su otvorene šuteve.”

Posljednji put Split je slavio protiv Partizana – 6. veljače 1997. godine!

“Svi smo ljudi, nije lako biti sto posto spreman svaku utakmicu. Za moje igrače je ovo bio festival košarke, žele igrati protiv najboljih. Krajem druge četvrtine su ušli neki sretni šutevi. Od početka smo se postavili na pravi način kako treba igrati protiv Partizana. Uspjeli smo izdržati agresivnost na bekovskoj poziciji, okrećemo se novim utakmicama, dolazi nam Kup, ovo je super pobjeda za nas i nadam se da će biti dodatni motiv.”




Tagovi

Slaven RimacKK SplitABA liga

Ostale Vijesti