Photo: nordphoto GmbH / Alterphotos/NORDPHOTO
Photo: nordphoto GmbH / Alterphotos/NORDPHOTO

Real Madrid siguran protiv Valencije, Hezonja ubacio šest poena

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 31.12.23. | 14:17

Kraljevi su godinu završili kao lideri u nogometnom i košarkaškom prvenstvu.

Real Madrid 2023. završava kao jesenski prvak Primere, a KK Real Madrid kao jesenski prvak ACB lige. Tu tiulu, Kraljevi su potvrdili već ranije, a danas su dodatno učvrstili prvo mjesto 83-74 pobjedom nad Valencijom. Real Madrid sada ima dvije pobjede više od Unicaje i čak pet više od Barcelone koja je u posljednje četiri ligaške utakmice u 2023. upisala čak tri poraza. Valencia je takošer godinu nazvršila neslavno, s dva vezana poraza te drži šesto mjesto s istim omjerom kao i Barcelona, Murcia i Gran Canaria.

Prouči cjelokupnu ponudu za košarku na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Junak Kraljeva bio je Facundo Campazzo sa 17 poena i sedam asistencija, a odlične partije zabilježili su Walter Tavares (13p, 10s, 3a) te Eli John Ndiye (12p, 5s, 1a). Naš Mario Hezonja na terenu je proveo 21 minutu, zabio je šest poena uz pet skokova i asistenciju. Najbolji kod Valencije bi je naturalizirani Armenac Chris Johns s 19 poena i pet asistencija.

Iduću utakmicu Real Madrid i Valencia igraju 7. siječnja. Kraljevi gostuju kod Basconije, a Valencia ugošćuje Gran Canariju.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

ACB ligaReal Madrid košarkaMario Hezonja

Ostale Vijesti