Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Razišli se Roko Prkačin i Gran Canaria

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 05.06.24. | 21:11

Prkačin je u španjolskom prvenstvu nastupio u 22 utakmice tijekom kojih je prosječno igrao 7,10 minuta i zabijao 2,5 koša

Povremeni hrvatski košarkaški reprezentativac Roko Prkačin (21) otišao je iz španjolskog prvoligaša Gran Canarije nakon što mu je istekao jednogodišnji ugovor, izvijestio je u srijedu klub s Kanarskih otoka.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Prkačin neće iduće sezone nastaviti igrati za Gran Canariju nakon što mu je istekao ugovor. Klub mu želi zahvaliti na profesionalnosti iskazanoj tijekom protekle sezone te mu želi sreću u osobnoj i profesionalnoj budućnosti", navedeno je u priopćenju.

Gran Canaria, koja je okončala sezonu na 7. mjestu među 18. klubova u prvenstvu, na isti način se oprostila od bosansko-hercegovačkog igrača Amara Gegića (26) i Amerikanca Sylvena Landesberga (34).

Prkačin je u španjolskom prvenstvu nastupio u 22 utakmice tijekom kojih je prosječno igrao 7,10 minuta i zabijao 2,5 koša, izvijestio je lokalni portal Tinta Amarilla. Krilni centar je prije godinu dana došao u Gran Canariju iz katalonske Girone. Prije toga je bio kapetan zagrebačke Cibone te ju je poput brojnih drugih igrača napustio u ljeto 2022. zbog financijskih problema u kojima se našao tadašnji prvak Hrvatske.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Roko PrkačinHrvatska košarkaška reprezentacijaGran Canaria

Ostale Vijesti