Pullen se vraća protiv Zvezde: To je zabava!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 02.11.18. | 09:22

Hoće li ponoviti jednako efikasne igre kao prije dvije godine?

Kao što smo jučer objavili, Jacob Pullen i službeno se vratio u Cedevitu. Američkom playmakeru ovo je drugi mandat u dresu zagrebačkog kluba, a navijači ga pamte po sjajnim igrama u sezoni 2015./16.. Tada je predvodio Cedevitu do TOP 16 u Euroligi s prosjekom od 13.5 poena, 2.9 asistencija i 1.6 skokova, dok je u ABA ligi ubacivao 14.4. poena uz 3.2 asistencije.

ODIGRAJ Crvena Zvezda - Cedevita

Nakon samo jedne sezone u Zagrebu, nastupao je za ruski Khimki, da bi se potom vratio u Sjedinjene Američke Države gdje je upisao tri nastupa za Philadelphiju 76ers uz nastupe u G ligi za Delaware 87erse. Ove godine nosio je dres iranskog Mahrama te turskog drugoligaša Afyon Belediyea koje je uveo u prvu ligu. 

"Stvarno sam sretan što sam se vratio i jedva čekam zaigrati. Odradio sam nekoliko treninga, gledao momčad u pobjedi protiv Budućnostii i prije toga protiv Lokomotiv Kubana. Momčad je dobra, ima dosta mladih igrača." rekao je Pullen za službenu stranicu Cedevite 

"Moramo dokučiti kako krenuti pobjeđivati u ABA ligi. To je važno a ja sam sretan pomoći. U pristojnoj sam formi, spreman za igru. Naravno, moram uhvatiti natjecateljski ritam ali i to će brzo. Ovdje sam. Od prije par godina u Cedeviti sjećam se da sam se dobro zabavljao, da smo igrali puno sjajnih utakmica u velikim dvoranama i pobjeđivali. Sada, startam protiv Crvene Zvezde u Beogradu! To je zabava!" zaključio je. 

(foto: Pixsell)

POVRATAK NA NASLOVNICU


Tagovi

Jacob Pullen

Ostale Vijesti