Prvi rezultati All-Star glasanja su vani, evo tko vodi

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 02.01.20. | 20:21

All-Star utakmica igračima dobro dođe kao svojevrstan odmor i duše i tijela uoči najnapornijeg dijela sezone.

NBA All-Star utakmica 2020. igra u Chicagu 16. veljače. Osim što je ova sezona potpuno drukčija od niza prije nje, takva je da neki hrvatski igrači imaju dosta realnije šanse za nastup u odnosu na prijašnje godine. Tada su one bile apsolutno nikakve.

Druga je ovo godina u nizu da internetski gigant Google u potpunosti tehnološki podupire glasanje, tako je ono maksimalno pojednostavljeno. Sve što fanovi trebaju napraviti jest utipkati Google pretragu ''nba all star vote'' i naći će se u engine-u za glasanje, bez pristupanja nekom trećem web mjestu. Naravno, glasa se i preko službene stranice NBA lige.

Bojan Bogdanović među hrvatskim košarkašima ima najbolje šanse za nastup, s obzirom na jako dobru dosadašnju sezonu. Ipak, navijače diljem svijeta zanimaju oni sa samog vrha, a prva obrada izlaznih podataka odaju da su nakon nje vodeći Giannis Antetokounmpo na Istočnoj konferenciji i Luka Dončić na Zapadnoj.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Leaders in fan voting for first return of NBA All-Star voting: Dallas&#39; Luka Dončić and Milwaukee&#39;s Giannis Antetokounmpo.</p>&mdash; Shams Charania (@ShamsCharania) <a href="https://twitter.com/ShamsCharania/status/1212811093904678922?ref_src=twsrc%5Etfw">January 2, 2020</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ne sumnjamo da se cijela Slovenija mobilizirala od Božića kad je glasanje počelo, ali ona je puno premala da bi samo na njenim glasovima Dončić izdominira ostale superzvijezde poput Lebrona Jamesa, Jamesa Hardena, Kawhija Leonarda, Anthonyja Davisa, Russella Westbrooka, Paula Georgea i ostalih.

Nesumnjivo je da je Dončić zadobio simpatije i divljenje cijelog svijeta. Nadajmo se da bi i jedan hrvatski košarkaš po prvi puta mogao nastupiti na ovom godišnjem okupljanju najvećih zvijezda lige. Glasati možete jednom dnevno, a ako ne nastupi na glavnoj utakmici u nedjelju, naš Babo ima veliku priliku biti pozvan na natjecanje u tricama dan prije, u subotu.

(foto: Reuters)


Tagovi

NBA All-StarNBALuka DončićGiannis Antetokounmpo

Ostale Vijesti