Sime Zelic/PIXSELL
Sime Zelic/PIXSELL

Procurilo ime kluba u kojem Lovro Gnjidić nastavlja karijeru, Amar Gegić odlazi put Španjolske

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 14.06.22. | 15:54

Hrvatski reprezentativac još nije potpisao, ali zbog kaotične situacije u klubu uskoro bi trebao napustiti Zagreb.

Pišu: Petar Zobec, Ižak Ante Sučić

Prije četiri dana Cibona je osvojila naslov prvaka Hrvatske svladavši u majstorici igranoj u Zagrebu svojeg velikog rivala Zadar rezultatom 56:51. Nije to bila utakmica u kojoj se umiralo u ljepoti, ali ispunjene tribine Draženovog doma na kraju su eruptirale. Slavlje je bilo na razini, na trenutak se zaboravilo na sve probleme. No, nažalost svih navijača Cibone, isti su se dan kasnije ponovno vratili te su postali glavna tema razgovora.

Ovog se petka slavilo, za vikend se pričalo o stečaju i gašenju kluba, a početkom ovog tjedna aktualni su postali odlasci igrača. Ponajbolja dvojica Cibosa, Lovro Gnjidić i Amar Gegić uskoro bi trebali napustiti klub, doznaje Germanijak. Gnjidić bi trebao postati novi igrač Olimpije Ljubljane, a njegov prelazak u novi klub postat će služben nakon 21. lipnja nakon što se očekuje da će biti pokrenut stečaj kluba.

Što se tiče Amara Gegića, on bi trebao karijeru nastaviti u Španjolskoj, s tim da se ime kluba i dalje drži u strogoj tajnosti. Gegić je u klub stigao prije godinu dana iz ABA 2 lige te je u manje od 12 mjeseci ostvario značajan napredak.

Zagrebački asfalt nerijetko isporuči veliku vrućinu, ali pod Tornjem je ovih dana posebno vruće. I sparno. Velikan bi uskoro mogao na prosjački štap, klub koji je odgojio velike igrače danas je na korak od toga da stavi ključ u bravu. Dugovi su veliki, toliko da je teško uopće znati stvarno stanje istih, najbolji igrači bježe glavom bez obzira, a prepune tribine ovog petka kao da su došle posljednji put pozdraviti svojeg prijatelja koji ih je toliko puta razveselio u životu.


Tagovi

Lovro GnjidićCibonaAmar Gegić

Ostale Vijesti