Procurile informacije: Knicksi su prošlog ljeta Porzingisa htjeli poslati u Phoenix

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 23.05.18. | 13:11

Nema druge riječi nego - nevjerojatno.

Woj kaže da je Phoenix mogao sastaviti paket igrača plus tadašnji četvrti pick na draftu i to poslati u New York, a ponuda bi bila prihvaćena, u svoje redove dobili bi jednog od najkompletnijih mladih visokih igrača u ligi. Tim su 'pickom' na kraju uzeli Josha Jacksona, igrača koji ima velik potencijal, ali ipak nije još ni blizu Porzingisu i treba mu još dugo vremena da igrački 'odraste'.

Knicksi su bili spremni uzeti taj pick i igrače za Porzingisa u kojeg se Phil Jackson svojevremeno kleo kao u franšiznog igrača, a prošlog ljeta bio je spreman odreći ga se. To je bio dijelić razloga zašto je morao otići sa svoje pozicije u New Yorku.

Knicksi su dobili težak udarac jer Porzingis će možda propustiti dobar dio sljedeće sezone, no on je definitivno igrač oko kojeg trebaju graditi, a ne ga mijenjati (još). Posao je navodno propao jer Sunsi u završnom dogovoru nisu željeli u paket uvrstiti četvrti pick kojim su uzeli Jacksona, a Knicksi su bili spremni pustiti Porzingisa da se to dogodilo, kaže Wojnarowski.

Dakle, mogli smo sjajnog Unicorna već ove sezone gledati u Sunsima. Kakva bi to priča bila, ali vjerujemo da su navijača Knicksi sretni što ih je Phoenix 'poštedio'.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Adrian WojnarowskiKristaps Porzingis

Ostale Vijesti