Posljednji susret velikih prijatelja i rivala: James rekao zbogom Wadeu uz razmjenu dresova, zagrljaje i smijeh

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 11.12.18. | 08:47

Wade nakon ove sezone odlazi u penziju.

Četiri su godine njih dvojica bili i suigrači u Miamiju gdje su osvojili dva naslova, između ostalog i LeBronov prvi prsten stigao je nakon dolaska kod Wadea na Floridu. Veliki prijatelji odigrali su posljednju međusobnu utakmicu i tako zaključili jedno veliko razdoblje. Nakon utakmice razmijenili su dresove poput nogometaša.

Danas je za kraj rivalstva LeBron slavio s Lakersima, a odradio je i bolji utakmicu zabivši 28 poena, uzevši devet skokova i podijelivši 12 asistencija. Vodio je svoju momčad do 108:105 pobjede koja im je bila 17. ove sezone. Wade je također igrao puno u ovom susretu, pokušao povući svoju momčad s 19 uzetih šuteva, no zabio je samo 15 poena uz deset asistencija.

Obojica su u ligu došli 2003. godine i postali jako bliski u periodu kada su igrali zajedno u Heatu, a Wade je u Staples centru zaradio i tribute video. Bila je to sjajna utakmica gdje su se njih dvojica i međusobno čuvali baš kao i pred sam kraj susreta kada je Wade pokušao preko Jamesa pogoditi teški i važni šut, no nije uspio. 

Nakon utakmice padali su samo zagrljaji i smijeh između njih dvojice koji su duboko povezani. Wadeu je ovo posljednja sezona iako u posljednje vrijeme uopće ne izgleda kao da je za penziju, dok ćemo LeBrona očito još dugo gledati u ligi. On kao da ne stari.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

LeBron JamesDwyane Wade

Ostale Vijesti