Pixsell
Pixsell

Petrović: "Ako se kandidiram donosim 400 tisuća eura godišnje za trenere mlađih kategorija"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 06.05.23. | 16:56

Nikad mira u hrvatskoj košarci...

Aleksandar Petrović (64) podnio je prošlog tjedna ostavku na mjesto sportskog direktora Hrvatskog košarkaškog saveza, a potom objavio da se neće kandidirati za predsjednika HKS-a. Sada je, pak, opet odlučio prokomentirati cijelu situaciju na Twitteru.

Prouči cjelokupnu ponudu za košarku na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Teče pedeseta godina otkako sam u košarci. Neću o uspjesima, već obrnuto. Svaki put bih se pogledao u ogledalo, poput one najteže, 2001., te podnio ostavku. Ovog puta odlazim jer nemam povjerenja u ljude koji ju vode i koji će je i dalje voditi!", poručio je Aco na Twitteru.

Podsjetimo, Aco je predložio upravnom odboru dva kandidata za izbornika, a pri tome je on favorizirao Darija Gjergju. No odbor je izglasao Josipa Sesara, što se Aci nije svidjelo pa se odlučio povući iz HKS-a. Na temu o mogućoj kandidaturi na izborima dodao je:

"Hipotetski, da se kojim slučajem kandidiram na izbornom Saboru, predstavio bih 4 stvari: CV, potvrdu o nevođenju kaznenog postupka protiv mene, izborni program i ono najvažnije 400.000 E godišnje za podizanje plaća trenerima u mlađim kategorijama! To delegati moraju znati."

Čini se da ovdje nije kraj cijeloj priči, a vjerojatno možemo očekivati još javljanja Petrovića na svome Twitter profilu.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Aco Petrovićhrvatska košarkaHrvatska košarkaška reprezentacijaHKS

Ostale Vijesti