Partizan u dramatičnoj završnici pobijedio Cedevitu i izborio treću utakmicu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 25.03.17. | 22:03

Partizan je do pobjede došao pogotkom koševima dvije sekunde prije kraja.

Partizan je u Pioniru s minimalnih 74:73 svladao Cedeviti i izborio treću utakmicu u Zagrebu koja će odlučiti putnika u finale. Iako je Partizan cijelu utakmicu vodio, Cedevita je tricom Ryana Boatrighta sedam sekundi prije kraja došla do vodstva, no pet sekundi kasnije precizan je bio Will Hatcher i donio svojoj momčadi treću utakmicu.

Partizan je bolje ušao u utakmicu, Cedevita je u prvoj četvrtini dosta griješila, imala je previše izgubljenih lopti i Partizan je prvu dionicu završio s prednosti od sedam razlike. No, Cedevita je drugu četvrtinu odigrala jako dobro, proradili su u ofenzivi i na odmor se otišlo s prednosti Partizana od 39:34.

U trećoj četvrtini Partizan se u jednom trenutku odvojio na +10, no Cedevita se vratila na -3, a u posljednju dionicu Zagrepčani su ušli sa zaostatkom od pet koševa.

I, upravo je zadnja četvrtina priredila pravu dramu. Cedevita je stalno puhala za vratom Partizanu, a 7 sekundi prije kraja već ranije spomenutom tricom Boatrighta došla do prednosti i na korak do plasmana u veliko finale. No, Partizan je na kraju ipak stigao do zaslužene pobjede.

Najbolji kod Cedevite bio je Boatright s 25 koševa, dok je Miro Bilan sakupio 16 koševa i 10 skokova, a kod Partizana Hatcher s 23 koša

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

ABA liga

Ostale Vijesti