Olimpia Milano želi zvijezdu Himkija

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 26.04.20. | 18:53

Klub iz grada mode nije zadnjih godina na visini svog ugleda i platežne moći.

 

Talijanski Armani Olimpia Milano bogat je klub velike povijesti, no njihovi rezultati u zadnje vrijeme nisu ni približno u skladu s nijednim ni drugim od navedenoga.

Ne samo da nisu uspjeli osvojiti naslov nacionalnog prvaka 2019. kao uvjerljvio najbogatija organizacija na ''Čizmi'', već su na ljestvici trenutno hibernirane Eurolige tek na poražavajućem 12. mjestu.

No u zadnje vrijeme daju naznake da bi se mogli uozbiljiti. Zadnje glasine govore kako žele ''snimaju'' Jonasa Jerebka, Šveđanina s dugogosišnjim NBA iskustvom koji je ovu sezonu odradio u ruskom Khimkiju.

Krilni igrač ima ''jedan plus jedan'' ugovor s bogatim klubom moksovske periferije, no kako su Milanezi već zaokružili financijsku sliku, smatraju da bi im igrač koji je bilježio 11.2 poena i 4.7 skokova po utakmici ove sezone bio pojačanje.

Uživa ugovor od otprilike dva milijuna eura po sezoni, a branio je boje Detroit Pistonsa, Boston Celticsa, Utah Jazza te Golden State Warriorsa s kojima je igrao posljednje NBA finale.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="sl" dir="ltr">Armani Milano interested in Jonas Jerebko&#39;s services</p>&mdash; Crosarka Basketball News (@BasketballZone0) <a href="https://twitter.com/BasketballZone0/status/1253253228013268996?ref_src=twsrc%5Etfw">April 23, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Jonas JerebkoKhimkiOlimpia MilanoEuroligaNBA

Ostale Vijesti