Stefanos Kyriazis / ipa-agency.n/IPA
Stefanos Kyriazis / ipa-agency.n/IPA

Odlični nastupi hrvatskih reprezentativaca u Euroligi

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 04.11.23. | 08:01

Pobjedu je odnio Jaleen Smith

Košarkaši Barcelone, Baskonije i bolonjskog Virtusa ostvarili su dpmaće pobjede u preostale tri utakmice 6. kola Eurolige, koje su odigrane u petak.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Virtus je s 93-81 bio bolji od Anadolu Efesa. Hrvatski reprezentativac Jaleen Smith je za pobjednike ubacio 12 poena uz četiri skoka i dvije asistencije, dok je u turskoj momčadi Ante Žižić bio jedan od najboljih igrača s 15 poena, tri skoka i jednom asistencijom.

Barcelona je s 80-72 nadigrala atenski Panathinaikos. Jabari Parker je sa 17 poena predvodio strijelce katalonske momčadi, a Jerian Grant je s 15 poena bio najbolji kod gostiju.

Baskonia je u uzbudljivoj završnici svladala beogradski Partizan s 84-83, a pobjedničke poene je za baskijsku momčad ubacio Chima Moneke s crte za slobodna bacanja, a sa 16 poena je bio najbolji strijelac svoje momčadi. Za Partizan je 16 poena postigao James Nunnally.

Real Madrid je s učinkom 5-0 jedina neporažena momčad u ovoj sezoni, a po jedan poraz s učinkom 5-1 imaju Barcelona, Virtus, Fenerbahče i Valencia.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


(hina)


Tagovi

EuroligaAnte ŽižićJaleen Smith

Ostale Vijesti