Nurkić: „Dobro je što nećemo igrati ispred navijača“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 23.07.20. | 08:09

Trener Stotts je dao do znanja da će Nurkić i Whiteside igrati zajedno u petorci.

Jusuf Nurkić pretrpio je groznu ozljedu dvije najveće potkoljenične kosti krajem ožujka 2019.

Na terenu je bilo očigledno koliko nedostaje svojim Portland Trail Blazersima, a momčadski medicinski srtručnjaci tempirali su njegov povratak taman sredinom ožujka ove godine. Netom nakon što je došlo do obustave NBA lige.

Jasno je, stoga, da će ''Bosanska zvijer'' biti na raspolaganju treneru Terryju Stottsu u povratku na terenima Disney Worlda u Orlandu, a kako će reagirati u specifičnim uvjetima završetka NBA sezone, rekao je za NBC:

„Ja sam veliki emotivac. Tako da to što nećemo igrati pred navijačima u Moda Centru je čak i dobro. Samo ti, suigrači i TV ekipa.“, rekao je.

„Bit će više nalik treningu. Za mene je na kraju ispalo najbolje moguće. Nakon ozljede je dobro došlo što sam prošao kompletne pripreme.“, sijao je optimizam.

Trener Stotts je rekao da će Nurkić danas protiv Pacersa biti na terenu u isto vrijeme s drugim ''teškim'' centrom, Hassanom Whitesideom. Pomalo iznenađujuće s obzirom na današnju NBA košarku i stil Blazersa, iako se radi o pripremnoj utakmici.

„Igrat će njih dvojica zajedno. Nismo to do sada često probavali, pa ćemo sad iskoristiti priliku. Nurk će tu više imati ulogu razigravača, znate da čovjek ima pas. Prijetnja je i za koš, ali i asistencijom. Stoga se nadam da ćemo vidjeti jedno od onih visokih dodavanja.“, rekao je trener povodom uvježbavanja suradnje u i oko reketa Nurkića i Whitesidea na treningu.

Kad bude ''stani-pani'', vjerojatnije je ipak da ćemo gledati pick igru Lillarda i Nurkića.

(foto: Kelvin Kuo/Pixsell)


Tagovi

Jusuf NurkićTerry StottsNBA restartPortland Trail BlazersHassan Whiteside

Ostale Vijesti