Novi detalji Porzingisove ozljede – puno je teže nego se mislilo!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 19.04.18. | 18:16

Loše vijesti za Knickse.

Kristaps Porzingis, centar New York Knicksa, završio je sezonu nakon teške ozljede koljena u utakmici protiv Milwaukee Bucksa početkom veljače. Magnetska rezonanca pokazala je da je Latvijac potrgao križne ligamente i odmah se znalo da ga čeka dugotrajan oporavak.

<blockquote class="twitter-video" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">An MRI revealed that Knicks star Kristaps Porzingis tore his ACL in Tuesday night&#39;s 103-89 loss to the Bucks. <a href="https://t.co/LczJ5muDvz">pic.twitter.com/LczJ5muDvz</a></p>&mdash; ESPN (@espn) <a href="https://twitter.com/espn/status/961092941799415808?ref_src=twsrc%5Etfw">February 7, 2018</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ipak, najnovije vijesti su dosta „crne“ za Knickse i njihove navijače, a vijest je stigla od samog vlasnika kluba, Jamesa Dolana.

Čuo sam puno toga, o tome da će se Kristaps vratiti u prosincu do toga da će propustiti cijelu sezonu, tako da ne znam što da mislim. Ipak ne možemo samo sjediti na guzicama dok se on ne vrati. Moramo razviti momčad i integrirati ga u nju kada se vrati“, rekao je Dolan za ugledni New York Post.

Pomalo je nejasno zašto je vlasnik Knicksa toliko pesimističan s obzirom da je Porzingis potrgao križne ligamente, a informacijama o eventualnim komplikacijama nema, no Dolan je sigurno upućen u oporavak svog najboljeg igrača. 

(FOTO: USA TODAY SPORTS)


Tagovi

Kristaps Porzingis

Ostale Vijesti