Napokon smislenija All-Star utakmica: LeBronova momčad bolja od Curryjeve (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 19.02.18. | 08:29

Najbolja All-Star utakmica u posljednje vrijeme…

All-Star utakmica NBA lige održana je sinoć u Los Angelesu po prvi puta u novom formatu. Momčadi su sastavljali LeBron James i Stephen Curry, a Jamesova momčad slavila je na koncu s 148:145.

Nakon dugo vremena, gledali smo All-Star utakmicu koja je imala barem privid kompetitivnosti i intenziteta, u posljednje vrijeme upadljivo odsutan s ove revijalne utakmice.

LeBron James predvodio je – u funkciji kapetana – svoju momčad do pobjede s 29 poena, deset skokova i devet asistencija, što je bilo dovoljno i za MVP titulu All-Star utakmice. Kevin Durant bio je uz Jamesa najbolji igrač pobjedničke momčadi s 19 poena, šest skokova, pet asistencija, tri ukradene i blokadom.

U protivničkoj momčadi nejefikasniji su bili Damian Lillard i DeMar Derozan, svaki s po 21 poenom. Joel Embiid ubacio je 19 poena i uhvatio osam skokova.  

Curryjeva momčad vodila je tijekom većine utakmice da bi u samoj završnici James uzeo stvari u svoje ruke i odveo momčad do pobjede. U posljednjem posjedu Curry nije uspio uputiti tricu prema košu koja bi utakmicu potencijalno odvela u produžetak, zahvaljujući ozbiljnoj obrani Duranta i Jamesa, endemskoj pojavi na ovoj utakmici u posljednjih nekoliko izdanja.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

All StarStephen CurryLeBron James

Ostale Vijesti