Moraju vratiti veterane u rotaciju! NBA trenira strogoću na Bullsima

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 07.03.18. | 16:49

Imat će nekakvu minutažu u utakmicama koje su preostale do kraja sezone.

Ipak, NBA liga je ovog tjedna upozorila Bullse oko odmaranja zdravih igrača, a franšiza je odlučila vratiti ih u rotaciju i oni će do kraja sezone imati pristojnu minutažu, ali daleko od one koliko su imali u prvom dijelu sezone. Holiday je ove sezone bio na prosječno 34 minute u kojima je zabijao 13 poena, hvatao 4,5 skoka te dijelio 2,3 asistencije.

Robin Lopez je igrao nešto manje, 27 minuta u prosjeku tijekom kojih je zabijao 12,3 poena i hvatao 4,7 skokova. Bullsi su ga maknuli iz rotacije u korist Portisa i Felicija čija bi minutaža sada trebala malo pasti, ali ne drastično.

Bullsi su izgubili 14 od 17 posljednjih utakmica, Holiday nije igrao pet od zadnjih šest utakmica, a Lopez nije igrao ni jednu od zadnjih šest utakmica. Komesar Adam Silver obavijestio je Bullse da tako ne može, a sve je to zbog novih pravila lige oko 'tankiranja'. Bullsi su sve prihvatili bez pogovora, piše Yahoo Sport.

Bullsi su trenutno na omjeru 21-41 omjeru, ali u borbi za prvi pick još su tri momčadi na Istoku u boljem položaju od njih.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Brook LopezJustin Holiday

Ostale Vijesti