„Monstruozni“ LeBron preokrenuo Indianu, Grizzliesi iznenadili Spurse, Toronto u velikim problemima (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 21.04.17. | 07:27

Počeo treći krug NBA play-offa.

Cleveland Cavaliersi pobijedili su Indianu i u trećoj utakmici iako je ponovno bilo jako čupavo. Pacesi su na poluvremenu imali +25, ali su Cavsi na krilima sjajnog LeBrona Jamesa (41p, 13s, 12a, 2bl) stigli do velikog preokreta, drugog najvećeg u povijesti play-offa, i na milimetar do plasmana u drugu rundu.

Kod Indiane je standardno najbolji bio Paul George koji je zabio 36, upisao 15 skokova, a samo mu je jedna asistencija falila do triple-doubla, a dobru partiju za domaćine imao je i Thadeus Young sa 11 koševa i 14 skokova.

Milwaukee Bucksi razbili u Raptorse na domaćem terenu sa 104:77 i poveli 2-1 u seriji. No, više od poraza Toronto može brinuta kiatastrofalna igra. Nakon 83 koša u prvoj utakmici, u trećoj nisu prešli ni brojku 80, od čega su u prvom dijelu zabili tek 30 koševa, a prva tri strijelca na utakmici u Milwaukeeu bili su iz redova Bucksa.

Posebno je frapantan šut DeMara DeRozana (0-8), koji je svih 8 koševa zabio s linije slobodnih bacanja, a tek nešto malo bolji bio je Kyrie Lowry s 13 koševa (4-10) i 5 skokova. Najbolji kod Bucksa bili su Khris Middleton s 20 koševa i 7 asistencija te Giannis Antetokounmpo s 19 koševa i 8 skokova.

Memphis je na domaćem terenu sa 105:94 iznenadio neprepoznatljive Spurse i smanjio zaostataak u seriji na 1-2. Memphis su do pobjede vodili Mike Conley s 24 koša i 8 asistencija te Marc Gasol i Zach Randolph koji su kombinirano imali učinak od 42 koša, 14 asistencija i 3 skoka.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na Facebooku!


Tagovi

Giannis AntetokounmpoKyle LowryDeMar DeRozanPaul GeorgeLeBron James

Ostale Vijesti