Mirotić se na parket vraća kasnije nego se očekivalo

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 31.10.17. | 16:34

Stigle nove vijesti iz Chicaga.

Nikola Mirotić ipak neće na operaciju vilice. Odlučili su to u Chicagu nakon novog liječničkog pregleda crnogorskog košarkaša sa španjolskom putovnicom.

Mirotić je stradao u okršaju sa suigračem Bobbyjem Portisom neposredno uoči starta sezone. Njih dvojica su se prvo verbalno sukobili na terenu, a zatim je Portis udario Mirotića i slomio mu vilicu. Bullsi su suspendirali Portisa na 8 utakmica, a Mirotić se oporavljao od ozljede. Prvotno je bilo odlučeno da će ići na operaciju, a nove vijesti iz Chicaga donose kako su čelni ljudi Chicaga odlučili da Mirotić ne treba na operativni zahvat. Bullsi su odlučili svojem igraču dati dovoljno vremena za konvencionalni oporavak što nije čudno kada se zna da Chicago ove sezone 'ne ganja' nikakav rezultat, a rookie Lauri Markkanen je odlično krenuo u sezonu.

Pitanje je samo jesu li Bullsi odlučili s ovom odlukom kupiti vrijeme s obzirom da su se proteklih dana pojavile informacije kako Mirotić više ne želi igrati zajedno s Portisom. To znači da bi jedan od njih dvojice mogao uskoro biti poslan u nekom tradeu…

(Foto: Action Images)


Tagovi

Nikola Mirotić

Ostale Vijesti