Isaiah J. Downing/USA TODAY Sports
Isaiah J. Downing/USA TODAY Sports

Marcus Morris: Čekao je da brat okrene leđa. Zabilježeno

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 09.11.21. | 11:35

Priprema li to brat blizanac osvetu za Jokićev nasrtaj na Markieffa vidjet ćemo krajem godine.

Pomračenje – riječ koju koriste srpski mediji kako bi pojasnili potez Nikole Jokića na sinoćnjem ogledu protiv Miami Heata nakon što je ponajbolji centar NBA lige na centru igrališta s leđa odgurnuo/udario Markieffa Morrisa nakon što je on napravio grub prekršaj na njemu.

Jokić je bio iziritiran potezom krilnog centra Miamija, reagirao je kako ne priliči NBA zvijezdi, ali usprkos svemu mnogi staju na njegovu stanu uzme li se u obzir kakvu košarku već godinama igra Markieff Morris.

Iako je utakmica bila već odlučena, iako je Jokić odigrao sjajnu partiju, iako je sve ovo bilo potpuno nepotrebno, Nikolu Jokića može se shvatiti. On je pak svjestan svoje pogreške, po učinjenom prekršaju ostao je sjediti na klupi, a Jimmy Butler, igrač koji nikad ne bježi od kontakta i fizičke igre, morao je biti zadržan od strane svojih suigrača kako ne bi nasrnuo na Jokića i potražio osvetu za potez srpskog velemajstora.


Nakon utakmice se na Twitteru oglasio i Marcus Morris, krilni centar LA Clippersa i brat blizanac Markieffa.

„Čekao je da brat okrene leđa. Zabilježeno“, napisao je Marcus dajući do znanja kako će se 'osvetiti' Jokiću za start na njegovom bratu.

Clippersi i Nuggetsi susret će se krajem godine (27. prosinca), ali sigurno je da Marcus neće zaboraviti kako je grubo Jokić faulirao Markieffa.



Tagovi

Marcus MorrisMarkieff MorrisNikola JokićNBA

Ostale Vijesti