Stefanos Kyriazis / ipa-agency.n/IPA
Stefanos Kyriazis / ipa-agency.n/IPA

Loše vijesti iz Istanbula, ozlijedio se Ante Žižić

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 29.11.23. | 09:12

Šteta, igra zasad sjajnu sezonu

Loše vijesti stižu nam iz Istanbula. Hrvatski centar i član Anadolu Efesa Ante Žižić ozlijedio se i slijedi mu prisilna pauza.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Iz turskog kluba priopćili su da su pretrage pokazale da je Žižić zadobio ozljedu mišića desne potkoljenice te će hrvatski napadač izbivati ​​najmanje 3 tjedna. Žižić se ozlijedio u petak na utakmici protiv Partizana, a mogao bi propustiti do četiri euroligaške utakmice u razdoblju ozljede.

Ove vijesti stigle su u dosta lošem trenutku za Žižića, koji igra jako dobru sezonu u turskom velikanu. Naime, u najjačem europskom klupskom natjecanju, Žižić ove sezone ima prosjek od 8,2 poena, 3,2 skoka i 11,3 indeks valorizacije, čime je jedan od najkorisnijih igrača Efesa u prvih 10 kola Eurolige. U prosjeku igra nešto manje od 20 minuta, a posebno je impresivan u postotku šuta za dva poena, gdje je trenutno na izvanrednih 74 posto.

Ozljeda hrvatskog centra nastavak je velikih problema koje ima istanbulski klub. Derek Willis, Elijah Bryant, Tibor Pleiss i Dogus Ozdemiroglu također imaju problema s ozljedama i bit će, uz Žižića, izvan terena za nadolazeću utakmicu protiv Crvene zvezde. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ante ŽižićAnadolu EfesEuroliga

Ostale Vijesti