Loš učinak Bogdanovića, Bender ponovno vrlo dobar

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 10.10.19. | 07:34

Promjenjive partije Hrvata.

Noćas je odigrano novih šest utakmica NBA predsezone, a na parkete su istrčala i dva hrvatska igrača i to u međusobnom duelu. Milwaukee je uvjerljivo nadigrao Utah sa 133:99.

Bojan Bogdanović imao je debi nastup u dresu Utaha, ali nije imao svoju večer. Iz igre je šutirao mzernih 0/8, a utakmicu je završio sa šest poena, sve sa linije slobodnih bacanja, čemu je dodao i dva skoka. 

Njegova momčad igrala je bez obrambenog igrača godine Rudyja Goberta, beka Emmanuela Mudiaya te australskog dueta Joe Ingles - Dantec Exum. Bucksi su bili gotovo pa u najjačem sastavu, tek bez Ersana Ilyasove. 

Skoro 15 minuta na parketu dobio Dragan Bender što je iskoristio za 11 poena, kojima je pridodao po tri skoka i blokade te dvije asistencije. Druga je to odlična predsezonska partija Čapljinca, nakon što je prijed dva dana ubacio 12 poena uz sedam uhvaćenih lopti protiv Chicaga.

MVP regularnog dijela prošle sezone - Giannis Antetokounmpo - predvodio je Buckse s 22 koša i 11 skokova, dok se kod Jazzera istaknuo Tony Bradley sa 17 koševa i 10 skokova.

(foto: Reuters)


Tagovi

NBABojan BogdanovićDragan Bender

Ostale Vijesti