Lonzo više neće biti sam, tri jaka NBA kluba žele dovesti njegovog brata

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 05.09.19. | 10:12

Jesmo li mi jedini koji već sada mogu čuti onaj glas LaVar Balla i njegovo deranje kako je samo on bio u pravu?

Zadnje informacije američkih medija govore kako su za uslugama LiAngelo Balla zainteresirani Brooklyn Netsi, Miami Heat i Oklahoma City Thunder.

Specijalizirani košarkaški portal NBA Central piše kako su sve tri momčadi ozbiljno zagrizle za mladićem kojeg su mnogi okarakterizirali kao „najgorim“ od trojice braće Ball.

Ipak, LiAngelo nije punio medijske stupce samo radi toga jer je Lavar o njemu pričao ili radi toga jer je brat od zanimljivog playmakera Lonza, već i radi svojih „negodovština“  koje je učinio u Kini.

Naime, LiAngelo je sa svojim suigračima krao po dućanima u Kini. Zaposlenici dućana u kojem je krao uhvatili su ga te su pozvali i policiju, koja ga je potom odvela u pritvor. Cijeli incident bio je veoma blizu toga da eskalira, ali u priču se uključio predsjednik SAD-a Donald Trump koji ga je „spasio“ pa se LiAngelo vratio u SAD.

 

 

LiAngelo, ili skraćeno Gelo, ispred sebe ima priliku života. Problematična prošlost i nedokazana igra mogle bi biti „voda ispod mosta“ ukoliko se on uistinu priključi jednoj od ove tri momčadi te zaradi ugovor. Jednako tako, iza njega je i jedna operacija gležnja radi čega nije mogao igrati natjecateljsku košarku pa se najviše od svega postavlja pitanje čime je Gelo uoće zaslužio ovu priliku koju će prema svemu sudeći dobiti.

U svakom slučaju, spremite se, Lavar je nestrpljiv, i ovoga puta ga se nećete(nećemo) tako lako riješiti.

A zamislite što će tek biti kada još u ligu dođe i LaMelo, LaVarov miljenik…  

 

 

(foto:reuters)

 


Tagovi

Brooklyn NetsMiami HeatOklahoma City ThunderLaVar BallLonzo BallLiAngelo BallLaMelo BallBBB

Ostale Vijesti