Lillard ubacio 50, Trae Young 45 koševa u tužnoj košarkaškoj noći (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 27.01.20. | 09:02

Tragedija je potpuno zasjenila sport.

Košarka je sinoć pala u potpuno drugi plan, vijest o pogibiji jednog od najvećih koje je ovaj sport ikad imao jednostavno je šokirala cijeli svijet. No, odluka NBA lige je bila da se utakmice igraju iako se rijetko kome igralo.

Denver Nuggetsi su na domaćem parketu pobijedili Houston Rocketse rezultatom 117:110.

Prva utakmica večeri na kojoj se saznalo za pogiblju Kobeja, atmosfera je bila čudna, muk je zavladao Pepsi Centerom. No, kao što smo rekli naredba je stigla da se utakmica igra, međutim neki igrači su odbili, zbog navodnih ozljeda. Harden i Tyson Chandler se nisu skidali iz trenirke već su susret otpratili s klupe za rezervne igrače. Utakmica je bila čudna, slabe obrane su se igrale, ali ni napadi nisu bili pretjerano raspoloženi. Denver je u konačnici slavio rezultatom 117:110 uz triple-double Jokića 24 koša, 12 skokova i 11 asistencija, kod poraženih najbolji je bio Westbrook sa 32 koša i po sedam asistencija i skokova.

Toronto Raptorsi su slavili kod San Antonio Spursa rezultatom 106:110. Obje momčadi su odbile igrati prvi napad te se tako oprostili od legende, Kobe je u karijeri nosio uz broj 8 i 24, koliko traje napad. Siakam je predvodio pobjednike s 35 ubačaja, dok kod domaće momčadi nije bilo pretjerano raspoloženih igrača.

Atlanta Hawksi su pobijedili Washington rezultatom 152:133. Rezultat vam dovoljno govori o voljnom momentu u obrani. Trae Young je bio najraspoloženiji sa 45 koševa i 14 asistencija, dok je kod poraženih Bradley Beal postigao 40 koševa.

Portland Trail Blazersi su slavili protiv Indiana Pacersa rezultatom 139:129. Lillard je bio najbolji igrač na terenu s 50 koševa i 13 skokova, dok je kod poraženih Lamb ubacio 28 koševa.

Los Angeles Clippersi su slavili u Amway Centeru rezultatom 97:112. Leonrad je predvodio Clipperse sa 31 košem i 14 skokova, dok je Ivica Zubac ubacio šest i uhvatio 11 lopti.

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

 


Tagovi

Damian LillardKobe BryantTrae YoungIvica Zubac

Ostale Vijesti