Lillard rekordom karijere vodi Portland u doigravanje, nova sjajna partija Šarića (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 12.08.20. | 09:07

Dominacija Damiana Lillarda.

Sedam noćašnjih utakmica pružilo nam je pregršt zanimljivosti, a krećemo od pobjede Portlanda protiv Dallasa. Slavili su 134:131, a najviše zahvaljujući nevjerojatnom Damianu Lillardu. 

Prva zvijezda momčadi praktički sama nosi Blazerse prema playoffu, a noćas je ubacio nevjerojatan 61 poen, što mu je rekord karijere. Iz igre je šutirao 17/32, a stigao je čak podijeliti i osam asistencija. Time je anulirao 36 poena Porzingisa i 25 Dopnčića, odnosno zabio jednako koliko i zvjezdanu duet Dallasa zajedno. 

Podršku je imao i od Carmela Anthonyja s 26 poena, a naš Mario Hezonja bio je korektan. Za 22 minute zabio je tek tri poena, ali popunio ostale kategorije s pet skokova, četiri dodavanja i jednom krađom. 

Phoenix Sunsi i dalje su bez poraza u nastavku sezone. Sedmu pobjedu dohvatili su protiv Philadelphije i to sa 130:117. Treba reći kako su Sixersi igrali bez Simmonsa, Embiida, Horforda i Harrisa, pa su se istaknuli Burks s 23 poena i Neto s jednim manje. 

No, bilo je to puno premalo za raspoložene Sunse koje je predvodio Devin Booker s 35 ubačaja, Mikal Bridges dodao je 24, a naš Dario Šarić impuls s klupe dao je uz 18 poena. Uz to je uzeo dveet skokova i podijelio četiri asista, sve za samo 24 minute na parketu. 

(foto: USA TODAY Sports)


Tagovi

Damian LillardDario ŠarićNBA

Ostale Vijesti