Soobum Im-USA TODAY Sports
Soobum Im-USA TODAY Sports

Lillard odigrao izvanrednu utakmicu i izjednačio se s Jamesom na vječnoj ljestvici

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 17.03.21. | 09:02

Bogdanović ubacio više slobodnih nego svi Celticsi

Boston Celticsi poraženi su od Utah Jazza našeg Bojana Bogdanovića s rezultatom 117:109. Utah je početkom posljednje četvrtine nadoknadila je prednost suparnika te su sačuvali vodstvo do kraja. Predvodnik Jazza do pobjede bio je Donovan Mitchell s 21 poenom, a pratio ga je Jordan Clarkson s 20.


Bojan Bogdanović susret jer završio s 12 poena i šest skokova, nije ga išlo za tri poena ali je s crte slobodnih bacanja bio nepogrešiv. Ubacio je pet od pet, što je bio više od cijele momčadi Celticsa koji su od četiri šuta slobodnih bacanja pogodili tri.

Tatum je za Celticse pogodio 29 poena, a samo jedan manje imao je Brown. Utah je i dalje momčad s najboljim omjerom NBA lige s 29 pobjeda i 10 poraza.


Hit NBA večeri bio je ponovno Damien Lillard s 50 poena i 10 asistencija u pobjedi Portland Trail Blazerssa nad New Orleans Pelicansima od 125:124. Lillard je gađao slobodna bacanja 18 od 18, a tome je dodao i šest trica.


Domaći su stizali zaostatak u posljednjoj četvrtini od minus 17 pri vodstvu Pelicansa, a do pobjede su stigli na krilima Lillarda koji se na vječnoj ljestvici igrača s 50 i više poena izjednačio s LeBron Jamesom. Dijele sedmo mjesto s 12 utakmica s preko 50 poena, a prva tri mjesta na ljestvici drže Chamberlain, Jordan i Bryant.


Kod Pelicansa najučinkovitiji su bili Ingram s 30 poena i Zion Williamskon s 28 koševa, pet skokova i osam asistencija.

Portland s ovom pobjedom ima omjer od 23 pobjede i 16 poraza, isti kao i Denver, a Pelicansi su na 17 pobjeda i 23 poraza.



Tagovi

Damian LillardBojan Bogdanović

Ostale Vijesti