Legendarni Jamal Crawford potpisao za osmi NBA klub u karijeri

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 15.10.18. | 20:53

Karijera koja traje i u 39. godini.

Jamal Crawford dogovorio je jednogodišnji ugovor s Phoenix Sunsima, prenosi američki novinar Shams Chrania, a vijest prenosi i službena NBA stranica. 

Iza ovog 38-godišnjeg igrača vrlo je uspješna karijera tijekom koje se isprofilirao kao prava koš-mašina, a Phoenix će mu biti osmi klub u NBA karijeri. Dosad je igrao za Chicago, New York, Golden State, Atlantu, Portland, LA Clipperse i Minnesotu.

U karijeri je odigrao 1264 utakmice u regularnom dijelu, a na prosjecima je od 15 poena, 3,4 asista i 2,2 skoka. U playoffu je upisao 74 nastupa sa sličnim prosjecima. 

Crawford je potpisao za tzv. veteranski minimum, a Sunsi dobivaju iskusno pojačanje, točno ono što njihovoj mladoj momčadi treba. 

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="hr"><p lang="en" dir="ltr">Crawford has agreed to a one-year deal with the Suns, league sources said. Crawford provides Phoenix with much-needed established leadership and production in backcourt. <a href="https://t.co/EGQpIEmqcq">https://t.co/EGQpIEmqcq</a></p>&mdash; Shams Charania (@ShamsCharania) <a href="https://twitter.com/ShamsCharania/status/1051890649014898688?ref_src=twsrc%5Etfw">15. listopada 2018.</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 
(foto: Reuters)

Tagovi

Jamal Crawford

Ostale Vijesti