LeBron i Davis odveli Lakerse u polufinale Zapada, Giannis odveo Buckse na drugoj strani, Rocketsi u vodstvu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 30.08.20. | 08:40

Nakon kraće pauze, odigrale su se pete utakmice u tri serije.

Nakon kraće pauze i mini-bojkota košarkaša, NBA liga se vratila u noći sa subote na nedjelju. Odigrane su pete utakmice triju serija, a prva na rasporedu bila je ona između Orlanda i Milwaukeeja-

Bucksi su slavili rezultatom 118-104, a predvodio ih je Giannis sa 28 poena, 17 skokova i tri asistencije, dok je kod poraženog Magica najbolji bio Nikola Vučević s 22 poena, 15 skokova i pet asista.

Bucksima je ovo bila četvrta pobjeda te sa ukupnih 4-1 prolaze u polufinale konferencije.

U drugoj utakmic večer Houston je „uništio“ Oklahomu 114-80.

Očekivano najbolji u redovima pobjedničke momčadi bio je James Harden sa 31 poenom, pet asistencija i dva skoka, dok je Thunderse predvodio Steven Adams sa 12 poena i 14 skokova.

Houston vodi 3-2 u seriji.

U posljednjoj utakmici večeri vidjeli smo novu sjajnu partiju LeBrona Jamesa i Anthonya Davisa koji su uveli Los Angeles Lakerse u polufinale Zapada.

U petoj utakmici rezultat je bio131-122 protiv Portlanda kojega su predvodili C.J. McCollum sa 36 poena, sedam asistencija i šest skokova te Carmelo Anthony sa 27 poena i sedam skokova, dok je Jusuf Nurkić imao double-double učinak sa 16 poena i deset skokova.

Sjajnu večer imao je dvojac iz Los Angelesa, Davis je ubacio monstruozna 43 poena uz devet skokova, četiri asistencije i jednu ukradenu loptu, dok je James upisao triple-double sa 36 poena te po deset skokova i asistencija.

 

 

(Foto: Marko Prpić/Pixsell)


Tagovi

Anthony DavisLeBron JamesJames Harden

Ostale Vijesti