foto: Action Images
foto: Action Images

Larkin ipak u Beogradu

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 26.11.20. | 08:28

Hrvatsku sutra očekuje prva utakmica kvalifikacija za Eurobasket protiv Turske.

Jučer smo pisali kako naturalizirani turski reprezentativac i bek Anadolu Efesa, odlični Shane Larkin, neće igrati večeras u Beogradu protiv Crvene zvezde kako bi sutra bio na raspolaganju za reprezentaciju u utakmici protiv Hrvatske.

No to nije u potpunosti točno, Larkin će večeras zaigrati za Efes, isto kao i ostala tri Efesova reprezentativca. A to također vrijedi za našeg Krunu Simona.

Razlika? Pa Larkin će nakon utakmice odmah sjesti na let za Istanbul, što znači da će također igrati u sutrašnjoj utakmici. Jedina olakotna okolnost za našu reprezentaciju jest ta da možebitno ovaj ubojiti strijelac neće biti na svom maksimumu, s obzirom da će na parket jedva dvadeset sati nakon što je napustio onaj beogradske Arene nakon teškog susreta sa Crvenom zvezdom.

Za Simona ostaje da neće igrati. Efes zadržava pravo da svog 35-godišnjeg igrača sačuva od preintenzivnog napora za svoje godine, a i da se ne lažemo – osiguravanja pogodnosti svojoj reprezentaciji. Ujedno dugujemo i ispravak jučerašnjeg navoda: turski velikan ništa ne radi na izričiti nalog svog saveza.


Tagovi

Shane Larkinkvalifikacije za Eurobasket 2021.Anadolu EfesHrvatska košarkaška reprezentacijaturska košarkaška reprezentacija

Ostale Vijesti