Jokić sjajnim drugim poluvremenom oteo pobjedu Dončiću, Babo predvodio Utah do novog trijumfa (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 09.01.20. | 08:06

Triple-double dvoboj u Atlanti pripao Bradi.

Noćas je diljem SAD-a odigrano devet utakmica najjače košarkaške lige svijeta.

Utah Jazz su na svom parketu slavili protiv New York Knicksa rezultatom 128:104.

Od samog početka susreta Jazzeri su se nametnuli kao bolja i kvalitetnija momčad te su kako je vrijeme odmicalo samo povećavali razliku. Već u prvoj četvrtini su imali dvocifrenu prednost i pobjeda u ni jednom trenutku nije dolazila u pitanje. Bojan Bogdanović je ponovno bio prvo ime Utaha sa 20 koševa, kao i Emmanuel Mudiay koji je također s 20 ubačaja postavio rekord karijere.

Dallas Mavericksi su u zadnjim sekundama ispustili pobjedu protiv Denver Nuggetsa koji su slavili 106:107.

Mavsi su od početka susreta nametnuli svoj ritam i vodili gotovo tokom cijelog susreta. No, u drugom dijelu se probudio Nikola Jokić, koji je od svoja 33 koša u drugom poluvremenu zabio čak 27 te bio glavni kreator pobjede. Nuggetsi su dvije minute prije kraja imali -5, ali je Jokić zabio za minus tri pa Grant dva slobodna za zaostatak od pola koša. Dončić je promašio tricu i polaganje, a Srpski centar osam sekundi do kraja pogađa za pobjedu. Slovenac je ponovno odigrao dobru partiju i sa 27 koševa bio daleko najbolje ime poražene momčadi.

 

 

 

 

Hosuton Rocketsi su slavili kod Atlanta Hawksa rezultatom 115:125. Harden je predvodio momčad Raketa sa novim triple-doubleom 41 koš, i po 10 skokova i asistencija, dok je prvo ime utakmice bio Atlantin Young s također triple-doubleom 42 koša, 13 skokova i 10 asistencija.

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

 


Tagovi

Nikola JokićLuka DončićBojan BogdanovićJames HardenThaddeus Young

Ostale Vijesti