John Wall u potpuno novoj ulozi

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 18.10.19. | 08:33

Tako se živi za momčad.

Washington Wizardsi jučer su na ugovor trenutno svoje prve zvijezde Bradleya Beala, koji traje do 2021., ''nalijepili“ produženje za dodatnih 1+1 za ukupno 72 milijuna dolara, te tako čvršće ha vezali za momčad.

Bez obzira na dobar posao s igračem, franšizu iz američke metropole iščekuje sezona puna neizvjesnosti, s obzirom da su duboki problemi drugog igrača All-Star razine ovog sastava, Johna Walla, dodatno potvrđeni. Razigravač će radi ozljede Ahilove tetive propustiti i cijelu nadolazeću sezonu, što je potvrđeno prije nego je ona uopće krenula.

No, to ne znači da neće doprinijeti svojoj ekipi. Prvi izbor drafta 2010. bit će u ulozi pomoćnog trenera Scotta Brooksa, a tim povodom igrač je izjavio da je veoma uzbuđen radi toga, te da će mu to biti prilika da već sad uvidi kako bi mu život i karijera mogli izgledati nakon igračke.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">John Wall will be an assistant coach for the Wizards this season <a href="https://t.co/kX1rV18qHj">https://t.co/kX1rV18qHj</a></p>&mdash; Kurt Helin (@basketballtalk) <a href="https://twitter.com/basketballtalk/status/1185027897091854337?ref_src=twsrc%5Etfw">October 18, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

„Ova godina će mi dati odgovor na pitanje hoću li se baviti trenerskim poslom ili ne.“, rekao je u podcastu Wizards Talk.

„Potrebno je jako puno strpljenja i sposobnost komunikacije sa svakim igračem ponaosob. Osobnosti i karakter svakog igrača su različiti, kao i raspoloženje u danom trenutku. Znam to najbolje po sebi kad sam bio mlađi, a ja nisam baš bio jednostavan za trenere.“

Ljudi u i oko kluba slažu se da je odlično da Wall bude involviran u rad momčadi, bez obzira što ne može dati doprinos na terenu. Nadajmo se samo da priliku za stalni upliv u trenerske vode neće dobiti prije nego je to prirodno. Drugim riječima, da ćemo još gledati Walla u punoj snazi na terenu.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

John WallWashington WizardsNBAScott Brooks

Ostale Vijesti