Jimmy Buckets ima novi klub, Isaiah Thomas Čarobnjak

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 02.07.19. | 09:38

Superstari su odredili svoje buduće destinaciji, a čeka se još samo posljednja riječ Kawhija Leonarda.

Heat je poslao svojeg prvog centra Hassana Whitesidea u Portland, odličnog braniča Josha Richadsona u 76erse i zaštićeni pick prve runde drafta 2023. godine kako bi osigurali dovoljno mjesta u salary capu.

Portland je u zamjenu poslao Meyersa Leonarda i Maurice Harklesa, čiji ugovor od 11 milijuna dolara ulazi u zadnju godinu., ali on je odmah proslijeđen u Clipperse, a o trejdu Whitesidea ste mogli još jučer čitati na Germanijaku:

Treba nadodati kako LAC i dalje ima dovoljno mjesta za dati max ugovor Kawhiju Leonardu, superstaru čijem se dolasku mole u oba kluba u Los Angelesu.

S druge strane, omaleni playmaker Isaiah Thomas od sljedeće godine igrati će u glavnom gradu SAD-a. Ovaj košarkaš najbolje partije pružao je u dresu Bostona, a prošle godina bila je a zaborav, budući da je nakon dugog oporavka od ozljede pao u potpuno drugi plan u Denveru, pa je promjena sredine bila nominalna. S Wizardsima je potpisao jednogodišnji ugovor, a doveden je kao zamjena za Johna Walla, iako se ovaj superstar i dalje oporavlja od ozljede.

Podsjećamo, o ovom omalenom playmakeru već ste mogli čitati na Germanijaku:

Sezonu je zaključio sa 12 odigranih utakmica u regularnoj sezoni, a ukupno je u prosjeku ubacivao 8 poena po utakmici. Nije loše za tako mali broj utakmica, ali od Thomasa se očekuje više.

„Nitko nije znao što očekivati od mene budući da sam prošlo ljeto imao operaciju na kuku. Sada napokon mogu cijelo ljeto provesti u teretani, gdje planiram sve vratiti u prvobitno stanje kako bi se vratila i moja igra. Radit ću na mišićnoj masi, na snazi mojih nogu, plan je ponovno izgraditi cijelo tijelo.“, zaključio je Thomas u razgovoru za ESPN.

Od ostalih trejdova odnosno potpisa treba izdvojiti kako je Kevon Looney novi/stari igrač Golden State Warriorsa (15milijuna/3 godine), Frank Kaminsky postaje konkurencija našem Dariju Šariću u Phoenixu (10/2), Wesley Mathews potpisao je veteranski minimum sa Bucksima, a Narlens Noel i sljedeće godine igrati će u društvu Russella Westbrooka u Oklahomi City Thunderu.

 

 

 

 

(foto:Reuters)


Tagovi

Washington WizardsIsaiah ThomasMiami HeatHassan WhitesideJimmy Butler

Ostale Vijesti